Inscripcions als Tallers d’estiu de música tradicional a Vilafranca

Avatar
14/05/2019 - 15:53h

Del 20 de maig al 3 de juny estaran obertes les inscripcions per uns tallers que es desenvoluparan de l’1 al 5 de juliol.

Les classes d’instruments tradicionals es fan tant a nivell grupal com individual. També hi ha l’opció de classes per a grups ja consolidats o amb ganes de formar-ne un.

Aquestes tindran lloc des del dia 1 fins al 5 de juliol en classes de 30 (entre les 17h i les 20h). L’edat mínima per fer la inscripció és de 8 anys.

El professorat d’instruments està format per Jordi Mestres i Jaume Aguza a la gralla, Lluís Giménez al timbal, Cristina Boixadera al flabiol i tambor, Francesc Sans al sac de gemecs, Daniel Carbonell a la tarota, Núria Lozano a l’acordió diatònic i Víctor Pedrol a la percussió de mà del Mediterrani (amb la pandereta catalana, castanyoles, req -pandereta àrab- i darbuqa -tambor àrab-).

PUBLICITAT

Tots els tallers es desenvoluparan als diferents espais de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. Les inscripcions es podran realitzar per Internet del 20 de maig fins el 3 de juny de 2019 a través de la web de l’Ajuntament.

 La Mostra, a l’Auditori M. Junyent de l’Ateneu Municipal

Com a cloenda dels tallers, el divendres dia 5 de juliol, hi haurà la mostra de música tradicional a l’Auditori M. Junyent de l’Ateneu Municipal, a les 20,15h.

En la mostra hi participaran tots els alumnes i oferiran un repertori variat amb tots els instruments que s’han treballat en els diferents tallers: gralla, timbal, flabiol i tambor, sac de gemecs, acordió diatònic, tarota, castanyoles, pandereta catalana, req (pandereta àrab) i darbuqa (tambor àrab).

PUBLICITAT

Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola Municipal de música Maria Dolors Calvet (Pl. Penedès, 4) o per telèfon 93 817 37 93 o bé per mail escolademusica@vilafranca.org.

També et pot interessar

Comentaris