Presentat el nou marxandatge de la festa major de Vilafranca

14/05/2019 - 09:37h

Noves samarretes, inscripcions a la festa major dels petits que pregonarà el GEP i una contonina, nova figura de plàstic

Els administradors de la festa major de Vilafranca han presentat la nova figura de plàstic de la cotonina que s’incorpora a tot el festiari festamajorenc. També han presentat les samarretes d’enguany i han avançat que el pregonet de la festa major dels petits el farà el GEP (Grup d’Esplai Parroquial) amb motiu dels seus 35 anys.

Aquest dilluns s’ha presentat tot el marxandatge de la festa major com si d’una desfilada de moda es tractés. Els administradors han tret la catifa vermella i l’han plantat al claustre de Sant Francesc on s’han presentat les noves samarretes festamajorenques. De talles per a totes les edats, des de nadons fins a adults, enguany la samarreta tindrà dos models, en colors blanc i vermell.

També s’ha avançat que des del 23 de maig al 2 de juny a través de l’enllaç a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilafranca o bé de forma presencial a l’Escorxador es podran fer les pre-inscripcions per la festa major dels petits. El 3 de juny es farà el sorteig. Un cop fet el sorteig les inscripcions seran els dies 7 i 8 de juny a l’Escorxador. També la setmana que ve s’entregan les butlletes a totes les escoles de la vila.

Tot el marxandatge com les butlletes per inscriure’s a la festa major dels petits es podrà trobar aquest cap de setmana a l’estand que els administradors tindran a les Fires de Maig.

També et pot interessar

Comentaris