Teixits Solà continua millorant el confort de les nostres llars

13/05/2019 - 20:11h

Ara és el moment idoni per prendre la decisió d’instal·lar un tendal i preparar-se per combatre la calor dels mesos d’estiu. És per això que Teixits Solà, una empresa local i de referència en el sector, posa a disposició dels seus clients un equip de professionals que els atendran a la seva botiga del carrer Santa Maria, 13. Hi trobaran assessorament personalitzat sobre el tipus de tendal que més s’ajusta a les seves necessitats, així com del corresponent pressupost.

 

Cal recordar els avantatges que aporta un bon tendal al nostre habitatge: s’estalvia energia –es redueix l’ús de climatitzador tant a l’hivern com a l’estiu–, es guanya en privacitat i s’aconsegueix major intimitat al mateix temps que es creen noves estances a la nostra llar. Es tracta de tendals que estan plenament concebuts per a una perfecta integració arquitectònica, ja que n’hi ha de molts tipus: cofre, braços invisibles, verticals, punts rectes… I tots es poden instal·lar manuals o a motor. Cal destacar que a Teixits Solà també són especialistes en venda i instal·lació de pèrgoles.

Amb la calor també arriben els mosquits i Teixits Solà també pot assessorar sobre el tipus de mosquitera més adient per instal·lar a la nostra llar (corredissa, enrotllable, prisada, etc.), que es pot fer a mida i personalitzant el color dels perfils. I com a tret distintiu de la botiga, Teixits Solà segueix mantenint el seu ampli estoc de cortines; enrotllables, de nit i de dia, tradicionals, plegables, etc.Un equip de professionals de la decoració tèxtil us assessoraran sobre l’opció que millor s’ajusti al vostre gust i pressupost.

Un equip de professionals de la decoració tèxtil us assessoraran sobre l’opció que millor s’ajusti al vostre gust i pressupost

I a banda d’aquest ampli estoc de dispositius per combatre la calor, al carrer Santa Maria, 6 podeu seguir trobant les darreres novetats en roba per a la llar: boutis, plaids, jocs de llit, cobrellits, fundes nòrdiques, tovalloles, coixins, protectors de llit, coixins de dormir, barnussos, jocs de taula, etc. amb un gran assortiment de les marques punteres al mercat.
Una vegada més, Teixits Solà vol millorar la qualitat de vida dels seus clients, ja sigui deixant casa seva més maca o fent-la molt més funcional.

 

TEIXITS SOLÀ
c/ Santa Maria, 6 i 13
Tel. 93 8181210-938181594
VILAFRANCA
www.teixitssola.com

També et pot interessar

Comentaris