Queixes per la brutícia i l’estat d’unes cases ocupades a Coma-ruga

10/05/2019 - 13:22h

Veïns de la zona preparen una manifestació davant l’ajuntament pel dijous 23.

Un grup de veïns del sector de la Creu de Coma-ruga, al mateix barri marítim vendrellenc, preveu manifestar-se el proper dijous 23 de maig davant l’ajuntament del Vendrell, a la plaça Vella, per protestar i reclamar solucions als problemes d’incivisme que es donen en un conjunt residencial de la zona. En concret, es tracta d’una promoció immobiliària de 26 cases que en el seu dia va construir una empresa, però que majoritàriament no es van vendre i va acabar fent fallida. Amb tot, el seu titular, segons va informar Televisió El Vendrell arran d’una conversa amb veïns, encara estaria en actiu.

Ferran Jordà, un dels veïns que va parlar amb la televisió local del Vendrell, s’ha queixat de l’estat de brutícia de tota la zona, amb deixalles i runa fins i tot en una piscina comunitària i que, segons la mateixa queixa veïnal, provoca que a l’indret s’hagi detectat la presència de rates.

Una altra veïna, Regina Gordian, apunta que els veïns estan farts de l’incivisme d’alguns inquilins als pisos, alguns dels quals estan ocupats. “Truquem sovint a la policia perquè hi ha baralles i fan barbacoes en una plaça”, apuntava aquella veïna entrevistada per Televisió El Vendrell, la qual afegia que els residents han de mirar d’amagar aquesta problemàtica als seus infants. En aquest sentit, val a dir que l’indret es troba a tocar de l’escola Pla de Mar i de la llar d’infants de Coma-ruga.

Sòl sense edificar?

Televisió El Vendrell va informar, en la seva notícia emesa dilluns, que el registre del Cadastre considera que la zona edificada on hi ha els problemes d’incivisme és oficialment sòl sense edificar, perquè la urbanització no ha estat revertida a l’Ajuntament. La propietat de les 26 cases ha anat canviant de mans, s’apunta també des de la televisió vendrellenca.

També et pot interessar

Comentaris