El Serra Casal salva un nou “matx ball” i jugarà la permanència de Segona Catalana

06/05/2019 - 16:50h

La derrota de la Selva a la pista del Cornellà deixa el darrer partit de la fase regular a Molins com a partit de tràmit

La victòria del Serra Casal davant del Morell (79-74) va coincidir amb la derrota de l’equip tarragoní de la Selva a la pista del Cornellà.
A manca d’una jornada per tancar la fase regular, els de Xavi Villanueva han evitat el descens directe, però s’hauran de jugar la permanència a la fase de promoció i amb el factor pista desfavorable.
Ara el rival seria l’Escola Anglesa de Sant Cugat del Vallès.
Els vilafranquins van salvar el tercer partit per no baixar directament.
Els homes que entrena Xavier Villanueva van salvar el tercer partit que els manté amb les aspiracions intactes per salvar la categoria.
El de dissabte contra el Morell, quart classificat i que no s’hi jugava res, era el tercer partit consecutiu que els casalistes jugaven a casa.

Després de les victòries contra Sant Joan Despí i La Selva, rivals directes pel descens, calia superar un rival molt complicat i dur de pelar però gràcies a un treball molt seriós de tot l’equip durant els 40” i sobretot al recolzament de la grada jove que no va parar en cap moment d’animar l’equip, van fer possible una nova victòria per 79-74, que a manca d’una jornada obligarà jugar el conjunt vilafranquí la promoció per la permanència a segona catalana d’aquí a quinze dies en una sèrie al millor a tres partits però amb el factor pista en contra.

Del partit de dissabte el Serra Casal va anar per davant en el marcador la major part del partit.
40-32 al descans i una màxima diferència de 16 punts entrat un tercer quart que va acabar amb 62-51.
Però els visitants no es van donar mai per vençuts i van arribar a situar-se només dos punts per sota amb un amenaçador 66-64.
Al final, els punts i l’encert de Xavier Luiz màxim anotador amb 21 punts i de Dani Ayora amb 18 punts i un gran darrer quart de Joan Aragon van donar la victòria als casalistes.