El Noia Freixenet s’emporta el derbi i frena la recuperació del Vendrell

21/04/2019 - 12:21h

El Calafell, que dominava l’electrònic a la pista del Caldes (0-2), va acabar empatant

El derbi del Penedès el va guanyar el Noia Freixenet a la pista del Vendrell (3-5) i pas enrere dels de la capital del Baix Penedès en la seva lluita per aconseguir la permanència a la màxima categoria de l’hoquei estatal.
L’equip de Josep Lluís Delriu –que havia sumat 10 dels 12 darrers punts i encara estava imbatut des del seu debut a la pista del Caldes-, començava el partit molt concentrat i buscant inaugurar l’electrònic i així va ser amb el gol matiner gràcies a l’encert de Xavi Crespo (8’).
Els locals iniciaven el duel pel bon camí, però els de Sant Sadurní van encaixar el gol i van reaccionar
Amb l’empat gràcies al primer gol de la nit de Sergi Llorca (13’). Era un partit obert i finalment el tornava a desequilibrar pels de casa Gerard Miquel (18’), amb una gran acció individual per la banda dreta, s’internava dins de l’àrea i aconseguia superar a Xus Fernández.
Com ja havia passat després del primer gol local, es va repetir la història Sergi Llorca (19’) a la següent jugada aprofitava una indecisió en la sortida de la bola local per recuperar l’esfèric dins de l’àrea de Gerard Camps i tornar a empatar abans del descans.

A la segona part, el Noia Freixenet va poder culminar la remuntada.
Sergi Llorca (28’) i aprofitant la desena falta local, aconseguia transformar la falta directa per avançar el Noia Freixenet per primera vegada a l’electrònic del Vendrell.
2-4 Humberto Mendes (34’), 2-5 Sergi Aragonès (40’), 3-5 Gerard Miquel (47’).
Els de Josep Lluís Delriu, més conscients que mai que el partit no el podien perdre, van buscar la reacció.
Això ho va aprofitar l’equip de Pere Varias i amb els gols d’Humberto Mendes (34’), en una internada per la banda esquerra que la finalitzava amb un fort xut creuat que Gerard Camps no va poder desviar.
Els dos equips van tenir posteriorment una falta directa que no van aprofitar. El Noia Freixenet va ampliar diferències en una acció de Sergi Aragonès (40’) qui, aprofitant un contraatac, sentenciava més el partit.
El darrer gol de Gerard Miquel (47’) solament va servir per escurçar el resultat. El proper partit del Vendrell serà el divendres 26 d’abril a la pista del Girona (21.30), un rival directe en aquesta lluita agònica per la permanència.
El Noia Freixenet ho farà a casa, el dissabte 27 d’abril davant del Sant Cugat (19.30).
El Calafell esgarrapa un bon punt de la pista del Caldes
El Calafell va empatar a la pista del Caldes (2-2).
L’equip del tècnic Jordi Esteva, sabia les seves possibilitats a la pista del Caldes, amb opcions de sumar els tres punts per segellar, com més aviat millor, la permanència a la categoria.
I el partit va començar molt bé, quant Sergi Torné (5’) inaugurava l’electrònic a la comarca del Vallès Oriental, superant en acció personal al porter local Cesc Campor. I l’alegria va continuar amb el segon visitant marcat per Joan Vázquez (10’), en la recta inicial d’un encontre que els verds tindrien controlat fins al segon temps.
El locals volien reduir diferències, però la manca d’encert final i les bones intervencions de Martí Serra impedien la reacció local. A la segona part, als 40’, Roger Ascensi retallava distàncies i en la posterior represa del joc, el Calafell perdria la bola per veure com Xavier Rovira, enmig d’un bosc de cames dins de l’àrea, aconseguia empatar. La reacció local ha fet perillar l’empat final.

També et pot interessar

Comentaris