Les cares d’ERC a Vilafranca

Judit Benages
17/04/2019 - 18:34h

ERC de Vilafranca ha presentat les 31 cares que formaran part de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals.

“Una candidatura “oberta, transversal, compromesa i que vol representar una gran majoria de veïns i veïnes de Vilafranca”. Així va presentar la totalitat de la candidatura republicana, la cap de llista, Mònica Hill, en un acte celebrat dissabte.

Hill va reiterar que l’objectiu dels republicans és governar per transformar Vilafranca en una vila més social, feminista, ecològica i compromesa amb la República i va comprometre’s a no donar suport “als partits del 155 per entrar a govern”.

Hill va mostrar-se satisfeta que persones independents, implicades en entitats i associacions de la vila, persones que han demostrat en els seus àmbits la seva vàlua personal, hagin fet un pas endavant i s’hagin compromès amb el projecte republicà i apostin per afegir-se a la candidatura .
Per últim, Hill va remarcar el caràcter feminista de la llista republicana, ja que és una candidatura amb un 51% de dones, complint un dels compromisos d’Esquerra de fer llistes cremallera. Els republicans es marquen l’objectiu de trencar el sostre de vidre i convertir Hill en la primera alcaldessa de la història de Vilafranca.

Els 31 noms de la candidatura republicana són els següents: Mònica Hill, Pere Sàbat, Gemma Urgell, Salvador Campamà, Montse Espinosa, Maria Sardà, Juanma Torralba, Lisbeth Murga, Josep Oller, Georgiana Ciupag, Albert Gusach, Isabel Torrents, Adrià Romàn, Dora Garcia, Quim Barberà, Glòria Rosell, Mohamed el Kallal, Lurdes Artís, Joan Bargans, Núria Ferret, Josep Àlvarez, Mònica Calaf, Josep Maria Feliu, Maria Rosa Fuentes, Martí Sapera, Lurdes Serrano, Lluís Raventós, Dolors Tosas, Lluís Gimenez, Justa Jimenez i Pere Torrents.

Propostes sobre els serveis funeraris
Per altra banda, a més de presentar la llista completa, des d’ERC s’ha criticat, un cop més, aquesta setmana la manera de fer del govern municipal amb els serveis funeraris, ja que consideren que aquest no fa res per evitar els preus abusius de l’empresa Àltima, que ara mateix és la que opera a Vilafranca.

Hill ha recordat tota la feina que ha dut a terme ERC al ple municipal per tal que l’Ajuntament pressionés a l’empresa per tal que fos més transparent amb els preus i que llogués les sales de vetlla a altres empresa per facilitar el lliure mercat i evitar el monopoli cosa que, segons ERC, “el govern sí que pot fer perquè és la seva feina lluitar contra el monopoli”.

Des d’ERC s’han compromès a, si entren al govern, treballar per fer uns serveis funeraris comarcals juntament amb la Mancomunitat

Penedès Garraf per poder, així, compartir despeses i que surti viable econòmicament. Hill ha deixat clar que el seu partit aposta per uns serveis funeraris públics i que no deixaran “que l’empresa privada tingui el control del servei com passa a l’actualitat”.

També et pot interessar

Comentaris