Ramona Suriol serà la cap de llista de Vilobí i República

11/04/2019 - 19:04h

Suriol va ser regidora de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Vilafranca.

Ramona Suriolexregidora de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Vilafranca, serà la candidata a l’alcaldia per Vilobí i República, un nou grup polític independentista i d’esquerres que es presenta per primer cop a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig sota el paraigua d’ERC.

Suriol va ser la candidata més votada pels ciutadans i ciutadanes de Vilobí que van participar lliurement en l’elecció de tota la llista de candidats. El número dos de la llista l’ocuparà el periodista Josep Maria Flores, el tercer Sara Miralpeixcos, el quart Joan Marquès, i el cinquè Àngels Vallès.

L’equip de Vilobí i República ja fa setmanes que treballa en la confecció del programa electoral que incorporarà les opinions de tots els ciutadans del municipi a través d’una enquesta que s’ha començat a repartir porta a porta aquesta mateixa setmana i on tots els veïns i veïnes podran marcar les seves prioritats de govern.

A partir de totes les respostes, anònimes i segmentades per barris i franges d’edat, Vilobí i República redactarà un programa electoral realista que reflecteixi les inquietuds i necessitats dels ciutadans i que incorpori projectes de futur com l’ampliació de la zona esportiva municipal, l’impuls del Parc dels Talls com un espai referent des del punt de vista pedagògic o l’ampliació del suport a les entitats que conformen el teixit associatiu local, especialment aquelles que exporten el nom de Vilobí arreu del país.

Comentaris