La Fira VO de Vilafranca incrementa en un 25% les vendes

Avatar
09/04/2019 - 12:19h

La meitat de les vendes s’han produït per compradors provinents de fora del Penedès.

Els organitzadors de la mostra, que ha tingut lloc aquest passat cap de setmana, s’han mostrat molt satisfets amb aquest augment. En total s’hi han venut 200 vehicles durant els dos dies de fira.

La principal novetat d’enguany ha estat l’increment dels vehicles exposats que ha arribat fins els 550, un 20% més que en la darrera edició. “Aquest fet també ha repercutit en l’augment de vendes”, segons ha explicat el membre de l’Associació de Concessionaris de l’Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca, Jaume Nicolás. La Fira VO de Vilafranca és una de les fires de referència del sector de la província de Barcelona. Segons les dades registrades del 2018,  la meitat dels visitants provenien de punts de fora del Penedès.

PUBLICITAT

Les altes xifres de vendes i de visitants han fet de la Fira VO de Vilafranca, una de les més importants del sector a la província de Barcelona. Enguany han visitat la fira 7.500 persones, un 10% més que el 2018. A més, la meitat de les vendes han vingut a compradors d’indrets de fora del Penedès. Aquestes dades són el resultat de l’àmplia oferta de vehicles exposats durant la fira, però també de l’àmplia campanya de comunicació en mitjans catalans generalistes i especialitats.

Durant la fira també s’hi ha fet el sorteig d’un I-pad entre tots els visitants. El guanyador ha estat Salvador Ventura de Sant Sebastià dels Gorgs.

També et pot interessar

Comentaris