Música de proximitat amb les Escarteen Sisters al Sonaprop

05/04/2019 - 10:59h

El duet penedesenc tancarà diumenge a la tarda la dotzena edició del Sonaprop

Diumenge arriba el darrer concert de la dotzena edició del Sonaprop organitzat pel Centre de Llorenç del Penedès. Després del gran èxit del darrer diumenge amb el concert de Root diamoons, que “ho van fer fàcil” i van omplir Sabartés amb més d’un centenar de persones totalment entregades al seu rocksteady, el cicle de música a curta distància organitzat pel Centre de Llorenç del Penedès continua amb un concert “més proper” amb el duet penedesenc Escarteen Sisters.

Serà diumenge, a les 7 de la tarda a la finca Heretat Sabartés on el cicle clourà amb el duet de Guardiola de Font-rubí que presentarà el disc homònim (Rocket Músic, 2018). Disc de debut del duet de les germanes Flàvia (violoncel) i Laia Escartín (violí) que al Sonaprop seran acompanyades pel percussionista Fran Lucas.

Les germanes Escartín van créixer en una masia del Penedès i és en el silenci dels pàmpols on neixen les seves cançons més íntimes: històries que volen explicar, sons folklòrics que ens fan viatjar i uns records en groove que ens concilien. Un viatge a ritme de corda fregada i corda vocal però també un producte de proximitat, que lligarà més bé que mai amb els vins Sumarroca del Celler de Sabartés que s’ofereixen durant el concert. Mitja hora abans s’obrirà un servei de barra exterior als jardins de la finca.
Les entrades es poden comprar via internet als enllaços que es troben al web del Sonaprop http://www.sonaprop.ppcc.cat/ o bé a taquilla. Més informació sobre el cicle a la pàgina https://www.facebook.com/sonaprop/

També et pot interessar

Comentaris