Dues representacions per tancar la 28a Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès

Avatar
05/04/2019 - 09:42h

Dissabte el grup A Pèl actua a Cal Bolet i diumenge el grup Loftu tancarà la roda als Monjos

Aquest cap de setmana arriba la cloenda de la 28a Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès que es va iniciar l’octubre de l’any passat i que es tanca aquest diumenge a la Masia Mas Catarro dels Monjos amb la representació de l’obra “L’ascensor” a càrrec del grup Loftu de la Múnia. El dia abans, el grup A Pèl de Puigdàlber representarà al teatre Cal Bolet l’obra “Tetràpodes”. Durant set mesos, 14 grups de teatre han fet 30 actuacions per diferents poblacions de la comarca.
El grup A Pèl
“Tetràpodes” és una obra escrita per Marta Casas on l’Enric i en Jofre decideixen casar-se gràcies al recolzament sospitós d’un mossèn corrupte i d’una regidora molt seductora. Aquest fet, juntament amb l’arribada de la Cèlia de l’Amazones i dels enrenous entre els fills de l’Enric i la seva jove, faran que es trenqui l’aparent normalitat que regnava a Ca l‘Enric. Personatges que lluiten per les seves passions i els seus desitjos, enmig d’una selva on les relacions humanes estan plenes de paranys.
Loftu tanca la roda
“L’ascensor” és una obra escrita per Carles Casas on en una comunitat de veïns cadascú vol dir-hi la seva, i mira per la seva pròpia conveniència… Qui no s’ha trobat en una situació semblant!? Minuts d’interminables diàlegs per arribar a acords i prendre decisions que es posposen fins a la pròxima reunió!? Què passaria si una reunió de veïns, no tingués «dead line», per culpa de les condicions meteorològiques!?… Què podria desencadenar tot el que ha estat guardat dins la caixa de pandora, un cop oberta!? Tota comunitat és un sens fi de rancors, odis, passions desencadenades, retrets, interessos creats i aquesta no serà menys.

També et pot interessar

Comentaris