El candidat Joan Carrasco presenta els primers noms de SOMI al Vendrell

Avatar
03/04/2019 - 14:16h

Compta amb veïns del nucli històric i de les platges i urbanitzacions del municipi.

 

L’encara regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a l’alcaldia del Vendrell el 26 de maig pel nou partit Som identitaris (SOMI), Joan Carrasco, ha presentat aquest dimecres els primers noms de la llista electoral que encapçalarà.

Carrasco ha remarcat d’entrada que ha triat per presentar als primers candidats de la seva llista de SOMI en un lloc tan emblemàtic com és el passatge de Sabaudia de la placeta del carrer Major perquè “representa els valors de la cultura catalana i, per tant, també de la cultura espanyola i europea”.

Joan Carrasco també ha destacat que tots els integrants de la seva candidatura són veïns del Vendrell que resideixen al nucli, però també a les platges, barris i urbanitzacions. Tots ells són “ciutadans que coneixen de primera mà les necessitats reals dels seus veïns i estan compromesos amb ells per treballar sense descans per situar el Vendrell al segle XXI”.

PUBLICITAT

Els primers noms de SOMI

Els primers noms que s’han donat a conèixer de SOMI al Vendrell són, per aquest ordre a la llista, a més de Joan Carrasco: Israel Carrión (2), el qual ha estat anys a PxC; Cristina Caparrós (3), excap de llista del PP a la població lleidatana d’Els Omellons; Tatiana Serrano (4), que no ha militat mai fins ara en cap formació política; Jesús Albaiceta (5), Dolors Rodríguez (6), Antònia Vidal (7), César Barquero (8), Ana Torres (9), María Ángeles Conca(10) i Carmen Sagarra (11).

També et pot interessar

Comentaris