L’ATM de Barcelona escoltarà les necessitats de mobilitat del Penedès Marítim

28/03/2019 - 14:39h

L’Autoritat del Transport Metropolità ha rebut els representants del Pacte Penedès Marítim.

 


El Pacte Penedès Marítim remarca que continua treballant per millorar la mobilitat al territori i, tal i com estava previst en el calendari d’accions plantejades, s’ha reunit amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona, tenint en compte que és un actor amb responsabilitats en tema de mobilitat.

A la reunió, que ha tingut lloc a la seu de l’entitat, hi ha assistit el director general de l’ATM, Pere Torres Grau, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria García, la portaveu de la coordinadora Calafell, de la Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf, Sònia Mirambell, i el representant del Consell Comarcal del Baix Penedès al Pla Territorial, Jaume Casañas.

El compromís que ha adquirit l’ATM en el decurs de la reunió ha estat que tècnics de l’entitat metropolitana impartiran una jornada al Baix Penedès per presentar el Pla de Mobilitat 2020, un pla que preveu canvis en la zonificació. L’ATM s’ha manifestat a favor d’escoltar la demanda i necessitat del territori d’incrementar la freqüència de transport públic, així com estudiar el transport públic nocturn (trens i busos amb connexió amb Barcelona, en franja nocturna), sobretot en temporada d’estiu.

Els membres del Pacte del Penedès Marítim s’han mostrat molt satisfets pel compromís de l’ATM, ja que serà la primera vegada que l’entitat metropolitana acudeix al Baix Penedès a escoltar la veu i les necessitats del territori. L’ATM ha estat present darrerament al Garraf per donar explicacions a la mateixa problemàtica.

Adhesió a la marxa lenta del 12 d’abril

D’altra banda, el Pacte Penedès Marítim s’afegeix a la marxa lenta de vehicles convocada pel proper 12 d’abril per la Xarxa de Mobilitat Penedès Garraf. Serà una acció reivindicativa per seguir denunciant els greuges en matèria de mobilitat que pateixen les dues comarques.

També et pot interessar

Comentaris