Detinguts l’alcalde i el cap de la Policia Local de l’Arboç

27/03/2019 - 18:47h

Un agent els va denunciar per presumpte delicte de falsetat documental i de prevaricació.

 


Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, i el cap de la Policia Local per uns suposats delictes de falsetat documental i de prevaricació.

La detenció s’hauria produït per ordre d’un jutjat del Vendrell que investiga Sans, del PSC, i el seu cap de la policia arran d’una denúncia d’un agent d’aquest mateix cos policial. Segons ha informat l’Agència EFE, els detinguts haurien manipulat expedients per, suposadament, evitar multes a l’alcalde de l’Arboç per import d’uns 2.000 euros i, a més, justificar una acta de cessió d’un vehicle propi que va ser abandonat a la via pública.

Segons la mateixa font, la investigació judicial buscaria saber perquè l’Arboç, amb tot just 5.500 habitants, disposa d’un cos de policia local amb un inspector i una dotzena d’agents.

Els Mossos d’Esquadra van fer un registre a les dependències de l’Ajuntament de l’Arboç i a la comissaria policial arbocenca el mes de gener passat. Ja aleshores, el mateix alcalde va denunciar un suposat “assetjament i persecució” per part de l’agent de la policia que va denunciar el cas. Aquest policia suposadament hauria signat moltes multes de trànsit contra Joan Sans. Suposament, Joan Sans i el cap de la policia local arbocenca passaran a disposició judicial aquest dijous.

A la foto adjunta, una imatge de l’alcalde arbocenc.

També et pot interessar

Comentaris