La 8a Nit Empresarial de Som Sant Sadurní posarà l’accent en l’e-commerce

22/03/2019 - 13:38h

L’entitat manté obertes les inscripcions del sopar que es farà el 29 de març al Mirador de les Caves

Som Sant Sadurní ha organitzat per al pròxim divendres 29 de març la vuitena edició de la Nit Empresarial, una activitat que enguany posarà l’accent en el comerç electrònic. La jornada tindrà format de xerrada-sopar i inclourà la conferència ‘Per què unes botigues venen i altres no en l’era digital’ de Jordi Mas, fundador i CEO de Crearmas, entre d’altres. El títol de la xerrada és el mateix que el del darrer llibre de Mas, en el qual es basarà la ponència.

 

La Nit Empresarial començarà a dos quarts de 9 del vespre i comptarà amb la presència, entre d’altres, de la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta. També hi assistiran l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, i el president de Som Sant Sadurní, Xavier Pérez.

L’entitat, que agrupa un centenar de comerços sadurninencs, premiarà durant l’acte els diversos establiments i empreses de la vila.

Les persones interessades a assistir a l’acte encara es poden inscriure a través de la pàgina web de Som Sant Sadurní somsantsadurni.com.

Comentaris