Nikko Center inaugura el nou concessionari Nissan a Vilafranca

Avatar
21/03/2019 - 13:02h

Un dels objectius del nou establiment és mirar de rejovenir el parc automobilístic de la capital penedesenca

Nikko Center Vilafranca ha inaugurat les noves instal·lacions del concessionari de la marca Nissan, a l’avinguda de Tarragona, 135, de Vilafranca del Penedès, just davant de l’antiga ubicació. Del nou establiment destaca la disposició de l’espai que respon a una nova filosofia d’atenció al client, basada en la proximitat i la utilització de les noves tecnologies, perquè la clientela guanyi en capacitat de percepció dels vehicles.

PUBLICITAT

A les noves instal·lacions, de 1.500 metres quadrats, també hi ha un taller amb tots els serveis, un espai per a vehicles pesats i una segona planta dedicada al vehicle usat. A l’exposició de vehicles es pot trobar una mostra de l’extensa gamma de Nissan que abraça els crossovers, amb el Juke, Qashqai i X- Trail, els vehicles 100% elèctrics de zero emissions, el Micra i els vehicles comercials.

Anton Ferrater, gerent de Nikko Center, va posar èmfasi, durant la inauguració, amb la interactivitat que permet el nou espai de Nikko Center. “Les noves tecnologies permeten a la clientela disposar d’una interactivitat, fins al punt de configurar el cotxe desitjat amb tots els matisos de color, prestacions, acabats i seients”.

També et pot interessar

Comentaris