La Trobada Harley Davidson a Banyeres ja té dates

Avatar
20/03/2019 - 11:18h

La tercera edició consecutiva de la trobada de motos Harley Davidson a Banyeres serà el juny.
Després de l’èxit de les passades edicions, la població de Banyeres del Penedès tornarà a acollir la Trobada Internacional del Harley Davidson Club (HDC) Catalunya i aquesta tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny. Seran tres dies plens d’actes on tots els assistents podran gaudir de concerts, discjòqueis, shows burlesques a càrrec de la Escuela Barcelona Burlesque Experience, rutes moteres, jocs, concursos, sopar de germanor, esmorzar popular, actuacions culturals, així com food trucks i botigues biker. El preu de la inscripció per tots els dies és de 20 euros i aquesta inclou l’accés al recinte durant els tres dies, la bossa de la concentració, cervesa de benvinguda, sopar popular del dissabte, esmorzar popular del diumenge, acampada lliure, accés a la piscina i alguna sorpresa més.

PUBLICITAT

Com a novetat aquest any hi ha el “passi per un dia”, al preu 5 euros i que inclou l’accés lliure al recinte durant el dia especificat i una cervesa o refresc. Tots els menors de 14 anys tenen l’accés gratuït. També podran accedir de manera gratuïta tots els veïns i veïnes de Banyeres del Penedès, els quals podran recollir el seu “passi d’accés” al centre cívic a partir del mes de maig.

El cartell musical d’enguany està format per grups de renom com La Desbandada (rock), Rosies Rock Band (banda tribut a AC/DC), Connie & The Rockets (rock and roll, blues, rockabilly, country), Mr Hyde (versions de rock) i Babamala (versions de rock).
Un any més i per tal d’apropar la cultura catalana a totes aquelles persones que vénen de fora, també tindran lloc les actuacions de l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, dels Bastoners Banyerencs, dels Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, del Drac de Banyeres, del Ball de Diables de Banyeres, dels Gegants de Banyeres i de les Puces del Vendrell.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès es destaca que s’aposta novament per acollir la concentració donat que suposa una oportunitat de promoció del municipi en l’àmbit nacional i internacional, així com de les seves entitats culturals i de l’obra del seu fill il·lustre Josep Cañas. També es veu una oportunitat per fomentar els allotjaments turístics, els comerços, els bars i els restaurants locals.

Des de HDC Catalunya segueixen apostant per la continuïtat al municipi de Banyeres, i així ho han demostrat al llarg de l’any organitzant diferents actes en ell.

PUBLICITAT

Tant des de l’Ajuntament de Banyeres com des de HDC Catalunya estan treballant perquè aquesta trobada sigui tot un èxit i esperen una gran afluència de públic. Cal destacar que en tot moment es posaran els mitjans necessaris per a assegurar una bona convivència.

Comentaris