Vilafranca acull la mostra ‘LlibertArt’ de suport al presos polítics

Judit Benages
14/03/2019 - 19:21h

Un total de 32 artistes del Penedès participaran en l’exposició ‘LlibertArt’ que tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca entre el 22 de març i el 21 d’abril. 
La mostra estarà formada per obres, de temàtica lliure, provinents de les donacions d’artistes de Vilafranca, Subirats, Sant Sadurní, Mediona, Vilanova, Sant Quintí, Llorenç, Cubelles i el Vendrell. Hi haurà un total de 18 pintures, dues il·lustracions, un gravat, sis fotografies, un dibuix, tres escultures i un repujat en aram, que es vendran a preus que oscil·laran entre els 50 i els 500 euros. L’objectiu és recaptar diners per a la caixa de solidaritat a favor dels presos i exiliats polítics catalans.

PUBLICITAT

Els organitzadors de l’exposició, Òmnium Cultural de l’Alt Penedès i la Marxa de Torxes, volen obrir així el món de l’art i la cultura a un nou format solidari i no descarten exportar el model a altres indrets.
El president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, ha expressat la seva satisfacció per l’elevat grau d’implicació del sector cultural en la defensa dels drets civils a Catalunya. L’exposició s’inaugurarà el dia 22 a partir de les 19.30h en un acte en el qual estan convidats representants de la Generalitat i de l’Associació Catalana pels Drets Civils, que aglutina els familiars de presos i exiliats.

També et pot interessar

Comentaris