Oriol Udina, nou cap de tècnica dels Falcons de Vilafranca

28/02/2019 - 17:04h

Els Falcons de Vilafranca van celebrar fa uns dies la seva assemblea general, durant la qual van fer balanç de temporada, tant pel que fa a les construccions com a nivell social.

Durant la jornada es va presentar una nova candidatura, que s’encarregarà de la colla aquesta temporada i també la vinent. Com a nou cap de tècnica ha entrat Oriol Udina, que torna al càrrec després d’haver-hi estat entre els anys 1993 i 2001.

A la presidència repeteix David Serrano i Santó, també un membre històric dels Falcons, que ja havia estat al càrrec durant l’anterior legislatura i també havia estat secretari de l’entitat durant nou temporades.

Udina i Serrano s’acompanyen d’un equip amb membres vinculats històricament amb la directiva de l’entitat i amb una llarga trajectòria dins l’associació i distingits amb l’escut de plata, la insígnia als 25 anys de dedicació a la colla, com ara Ton Carbó, Míriam Sellarès i Oriol Udina, però també compta amb la incorporació de cares noves i amb moltes ganes de treballar en aquest projecte

.
Així, la resta de l’equip ha quedat constituït de la següent manera: Ton Carbó a la vicepresidència, Míriam Sellarès com a secretaria, Carlota Castellano com a tresorera, Julià Giménez a la vocalia de logística, Jacques Planas a la vocalia de material.

La nova junta té un esperit renovador i dinamitzador però, al mateix temps, vol recuperar l’essència de l’esperit falconer que els ha acompanyat durant els seus gairebé 60 anys d’existència. I, de fet, ja estan començant a preparar un bon calendari d’actes per celebrar enguany el seu seixantè aniversari.

També et pot interessar

Comentaris