Seguretat i avantatges dels tancaments Finstral

27/02/2019 - 19:40h

Davant l’alarma social que tant mitjans comarcals com el 3 de vuit (portades del dia 18 i 25 de Gener) o la Vanguardia a escala nacional (portada del Gener) sobre l’allau de robatoris que s’està patint a tot Catalunya, hem decidit preguntar als responsables de Finestres Vilafranca sobre la seguretat i els avantatges dels tancaments Finstral.

Segons diu la campanya publicitària, Finstral fabrica finestres altament segures, que impedeixen en un 80% els intents de robatori. Ens asseguren amb aquest 80% que no ens entraran a casa?

Les classes de seguretat RC 1N /RC1 y RC2 han estat provades a l’Institut de Revisió IFT a Rosenheim com a finestres i portes practicables-abatibles de 1 i 2 fulles. Obviament, nosaltres no podem garantir que no podran entrar, el que garantim és que els lladres tindran molta més feina per entrar.

Quins elements de seguretat tenen les finestres Finstral?
Els bulons tipus xampinyó ja són un element estàndard en els tancaments Finstral, aíxi com dos punts antipalanca que es poden incrementar amb multiples punts de tancament amb una distància màxima entre punts de tancament de 85cm. També la maneta amb clau que evita la manipulació del mecanisme de tancament de la finestra i la protecció antitrepant, així com es poden incorporar vidres laminats de seguretat i sensors a la finestra.

A part de les finestres, les portes de carrer Finstral també porten elements de seguretat?
Està clar, la porta d’entrada ha de ser segura i funcional. Per saber si en el vostre habitatge teniu uns bons tancaments, podeu demanar a Finestres Vilafranca el Kit Finstral el check-up de les vostres finestres, i així sabrem l’estat de les vostres finestres tant a nivell de seguretat com de valors d’aïllament.

 

FINESTRES VILAFRANCA
c/ Progués, 65, Local
Tel. 93 817 04 36
Vilafranca
www.finestresvilafranca.com

També et pot interessar

Comentaris