Pa de pessic

27/02/2019 - 19:12h

– 1 iogurt
– 3 mides* de farina
– 2 mides* de sucre
– 3 ous
– 1/2 mida* d’oli d’oliva
– 1/4 mida* d’anís
– 1 sobre de llevat
– ratlladura de llimona
– sucre glaç
* utilitzem l’envàs del iogurt com a mida

Per fer aquesta recepta prenem com a mesura l’envàs del iogurt. El iogurt ha de ser de llimona perquè dona un gust especial al pa de pessic, però podem utilitzar-ne un de natural o de qualsevol altre sabor. Preescalfem el forn a 180º C. Aboquem el iogurt en un bol i hi afegim la farina, el sucre, els ous, l’oli i l’anís.

Ho batem tot i, per últim, hi afegim el llevat. Col·loquem la massa en una safata per anar al forn. Ho posem al forn durant 30-35 minuts a 180º C, o fins que veiem que la punta d’un ganivet surt neta quan punxem al centre del pa de pessic. El desmotllem i el deixem refredar. Per guarnir-lo hi posem sucre glaç pel damunt.

Comentaris