El regidor vilafranquí Francisco Romero escriu el seu primer llibre

Avatar
22/02/2019 - 13:23h

El regidor del PSC a Vilafranca, Francisco Romero, ha escrit el seu primer llibre, una obra de butxaca de gairebé 130 pàgines que porta per títol ‘Política 4.0 per a Millenials’, publicat per l’editorial Letrame. Romero el va escriure en un primer moment en català i, seguidament, ell mateix en va fer una versió en castellà. El pròleg ha anat a càrrec de l’actual ministra de política territorial, Meritxell Batet.

Romero ha explicat al 3d8 que, després de molts mesos d’ordenar idees, durant les nits d’estiu va començar a escriure i el va enviar a diferents editorials. Al setembre ja havia signat el contracte de publicació amb Letrame.

El regidor va dissenyar el llibre – que també té alguna il·lustració- pensant en com donar arguments a les noves generacions per poder-los animar en la seva participació en la política, sobretot impulsada com a servei públic.

Segons Romero és important “trobar resposta als reptes globals des de l’actuació local, desenvolupant totes les possibilitats que les noves tecnologies posen al nostre abast”.

Romero assegura que, en l’obra, fa una anàlisi crítica de tots els partits polítics i de com aquests s’haurien d’acostar als joves i innovar en les seves estratègies.

Des de l’experiència, Romero fa propostes, assenyala camins i mostra les oportunitats que les tecnologies de la informació ofereixen per millorar la vida dels ciutadans. El regidor apunta que l’obra “no diu què s’ha de fer, sinó que posa sobre la tala diferents temes perquè cadascú n’extregui les conclusions que vulgui i poso en valor que el futur està a les mans de les ciutats”. Per Romero ell llibre es podria resumir amb la famosa frase: ‘La política o la fas o te la fan’.

La primera presentació ha estat aquesta setmana a Madrid i, la següent, serà a la llibreria Alibrí de Barcelona el 27 de febrer. S’està tancant també un acte a Vilafranca. El llibre es pot comprar a la major part de llibreries de Vilafranca així com grans plataformes.

També et pot interessar

Comentaris