L’Ajuntament del Montmell rep el primer nadó del 2019 a Tarragona, una nena del municipi

14/01/2019 - 19:34h

L’alcaldessa del Montmell, Imma Costa, i la regidora de Serveis Socials, Romina Puig, han rebut aquest dilluns a l’Ajuntament al primer nadó de l’any 2019 de la província de Tarragona.

Com ja es va anunciar amb motiu dels naixements dels primers nadons penedesencs del 2019, es tracta d’una nena que es diu Lena Castelló Duque, que va néixer a la 1.53 h del dia 1 de gener al Pius Hospital de Valls. En el moment de néixer va pesar 3,560 quilos.

Es dóna circumstància que aquest primer nadó del 2019 de la província de Tarragona és filla d’una família de la urbanització El Mirador del Penedès del municipi del Montmell. La Lena és la segona filla de la família formada per Daniel Castelló i la Vanesa Duque, que ja tenien un fill, en Dylan, que aquest dilluns deia estar molt content amb l’arribada de la seva germaneta.

L’alcaldessa del Montmell ha lliurat als pares uns presents de benvinguda tant per la nena com pel seu germà.

Imma Costa ha assegurat que «com a alcaldessa del Montmell és una satisfacció addicional que s’hagi donat la circumstància que una filla del municipi hagi estat el primer nadó nascut enguany a la província. Sens dubte això és una constatació simbòlica més, tant de la vitalitat del nostre municipi com del fet què El Montmell és i serà territori de futur i de progrés”.

També et pot interessar

Comentaris