Els beneficis de contractar un administrador de comunitats

14/01/2019 - 19:15h

Aquest benefici s’aconsegueix en diferents àmbits, primerament l’econòmic que consisteix a fer un estudi per l’estalvi de la despesa comunitària, renegociant la pòlissa d’assegurança, el manteniment de l’ascensor, el manteniment d’extintors, fer estudis energètics per conèixer quina és l’empresa que ven l’electricitat més econòmica, etc…

L’altre és el benefici del benestar, la tranquil·litat de saber que hi ha un professional que s’ocupa de la comptabilitat, que coneix les noves normatives que poden afectar la comunitat, realitza consultes a advocats, gestiona la morositat, tots aquests temes preocupen molt als propietaris, per això realitzem aquesta tasca amb un tracte personalitzat.

Gestionem amb els industrials les reformes, els problemes de humitats, filtracions, embussos i altres entrebancs que poden sorgir al dia dia, també l’administrador fa de mediador entre els problemes que puguin sorgir entre els veïns.

No només administreu comunitats
També gestionem compravenda i administració de lloguers. Quins beneficis podem obtenir de llogar un pis a Finques Anoia Penedès-Jadcom?

Els lloguers poden donar molt mal de cap, per això volem oferir la tranquil·litat al propietari. Nosaltres ens ocupem d’administrar-li l’arrendament del seu immoble, solucionem tots els problemes que puguin sorgir i li oferim una assegurança de cobrament que en cas que l’arrendatari deixi de pagar les mensualitats, l’assegurança li cobreixi fins a 12 mesos de lloguer.
També li cobreix les despeses d’advocat i procurador i fins a 3.000 € d’actes vandàlics

Incidències durant el cap de setmana
Sabem que moltes incidències poden sorgir en cap de setmana, festiu o fora d’horari d’oficina, per tal de poder solucionar-ho disposem d’un telèfon mòbil operatiu les 24 hores per poder gestionar les urgències que hi puguin haver, no es tracta de cap call center, sinó d’un servei personalitzat que oferim de manera gratuïta a tots els nostres clients.

FINQUES ANOIA
PENEDÈS-JADCOM
c/ Tossa de Mar, 6
Vilafranca del Penedès
Tel. 93 818 03 62
vilafranca@anoiapenedes.com
comunitats@jadcom.es

També et pot interessar

Comentaris