Coma-ruga acollirà un festival a l’estiu amb una quinzena de grups punters

Una imatge del litoral vendrellenc.
10/01/2019 - 19:30h

La platja de Coma-ruga acollirà el proper mes d’agost un festival de música que, segons els seus promotors, podrà acollir més de 4.000 persones.

El ple de l’Ajuntament del Vendrell celebrat aquest dimecres va aprovar demanar el corresponent permís d’ocupació de la platja al departament de Costes de l’Estat, tràmit imprescindible per començar a organitzar l’event.

El festival, de nom Festiuet i que donarà continuïtat a les dues primeres edicions celebrades a Valls (Alt Camp), el promou la iniciativa privada, que ja ha comunicat a l’ajuntament vendrellenc la intenció d’invertir uns 300.000 euros en la proposta. Físicament, el festival s’ubicarà a la vessant nord de la platja de Coma-ruga que toca el port esportiu i tota la zona estarà degudament tancada, atès que l’event serà de pagament. Per no molestar el veïnat, l’escenari estarà encarat a mar.

Segons ha pogut saber el 3d8, el festival es farà durant dos dies del mes d’agost -el 10 i 11-, hi actuaran 14 grups punters del panorama nacional i algún d’àmbit estatal i també s’habilitarà una àrea d’acampada, a la zona del davant del recinte de l’alberg de Santa Maria del Mar.

Tot i que alguns grups polítics han qüestionat les dates de celebració del Festiuet al Vendrell, perquè preferirien en una època de l’any de menys afluència turística al municipi i poder desestacionar així l’afluència de visitants a la capital del Baix Penedès, tots van coincidir en valorar positivament que un event musical d’aquestes característiques es pugui celebrar al Vendrell i doni visibilitat a la vila en el marc dels nombrosos festivals d’estiu d’arreu.

També et pot interessar

Comentaris