Torrons Maite Mira ja ho té tot a punt per a la campanya de Nadal

Avatar
04/12/2018 - 09:03h
Maite Mira Torrons ja ho té tot a punt perquè els seus clients puguin gaudir d’un ampli assortiment de torrons al seu punt de venda situat al barri de la Girada de Vilafranca. A la botiga s’hi pot trobar una selecció de torrons artesanals i productes nadalencs elaborats seguint la tradició familiar de fa més de 50 anys que s’ha transmès de generació en generació.
Precisament aquests dies han visitat la botiga el matrimoni David Mira i la seva esposa Elvira. Ells van ser els que van iniciar el negoci, abans a l’avinguda de Tarragona. Amb 88 i 89 anys d’edat encara recorden com antigament el torró ja es cremava a la mateixa botiga.
A Maite Mira Torrons la varietat és amplíssima. Podríem dir que els torrons de Xixona, els cremats i els d’Alacant són els que tenen més sortida. Però no ens podem oblidar dels de fruita, els de xocolata, d’ametlla o avellana, els pralinés de cointreau o de marc de cava, i molts més. A banda, també ofereixen un llarg assortit de dolços, com polvorons, confits o massapans. A Maite Mira Torrons de sempre han buscat la tradició i la qualitat del producte.

També et pot interessar

Comentaris