Dilluns que ve es presenta la nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori

03/12/2018 - 15:05h
El proper dilluns, 10 de desembre, a les 20h, al Teatre Cal Bolet, tindrà lloc l’acte públic de presentació de la nova programació d’espectacles del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori que va del mes de febrer a juny de 2019.

La gala serà conduïda per l’actor penedesenc Biel Duran hi comptarà amb les actuacions en directe d’Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project, i la presentació del seu nou espectacle La Tendresse, una actuació que és un veritable homenatge a la cançó francesa.
Una altra presència destacada de la vesprada serà la del cantautor Joan Rovira que interpretarà cançons del seu nou disc. També hi haurà alguna sorpresa més que de ben segur agradarà al públic assistent.
A l’apartat d’entrevistes l’acte comptarà amb la presència de Joan Yago, coautor de l’obra Ovelles de la Flyhard Produccions, a banda d’actors, actrius i companyies que participaran a la nova temporada d’espectacles.
L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyats d’altres regidors de l’equip de govern, assistiran a l’acte obert al públic, on, com ja és habitual, hi haurà el sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori.
Les entrades estaran disponibles a partir del 12, 13 i 14 de desembre a la taquilla del Teatre Cal Bolet per als titulars amb el Carnet d’Amic, i a partir del 15 de desembre, on-line i per a tothom.
Les taquilles de Cal Bolet, com ja és habitual, estaran obertes cada dijous de 6 a 8 de la tarda, i a partir del dia 20 de desembre estaran a la venda les entrades de la nova temporada per a tothom.

També et pot interessar

Comentaris