El Vilafranca de futbol fa història

22/11/2018 - 07:58h

El Vilafranca va superar el Nàstic de Tarragona en la tanda dels penals i s’enfrontarà al Sant Andreu a la final de la Copa Catalunya, prevista pel mes d’abril. Ho farà per primera vegada a la seva història.

Eliminatòria sense grans ocasions de gol, minuts inicials de de domini alternatiu sobre la gespa i la primera oportunitat la va tenir Dumitru Cardoso amb una rematada que va enviar a córner Ivan León.

El Vilafranca va tenir un parell d’accions sobre la porteria grana d’Ignacio Rosillo i Sergi Escofet, però el marcador no es va moure abans del descans.

A la segona part, tot i que els dos equips van tenir algunes ocasions de gol,  el marcador ja no es va moure

El partit va finalitzar amb l’empat inicial, i el degà penedesenc va estar molt més encertat en els penals (3-0).