El Vilafranca es classifica per primera vegada per les semifinals de la Copa Catalunya

08/11/2018 - 09:46h

Si a la lliga la bona dinàmica ha desaparegut, a la Copa Catalunya l’equip d’Ivan Moreno va ser capaç d’eliminar al Granollers als quarts de final de la Copa Catalunya i presentar-se per primera vegada, a les semifinals de la competició.

A la primera part, el partit va tenir diferents tonalitats, cert que l’equip del Vallès Oriental dominava amb possessió, però sense crear cap mena de complicació al porter vilafranquí Ivan León.
Va ser en jugada de contracop, amb desgavell a les marques defensives, quan una centrada per banda de Marc Garcia, la va rematar perfectament Pau Darbra (28′), el jugador estava sol al segon pal i va aprofitar la seva oportunitat.

A partir d’aquí el Vilafranca va agafar la responsabilitat d’anar a empatar l’eliminatòria, primer va ser Ignacio Rosillo, en jugada d’estratègia qui va tenir la gran ocasió, i poc després, Antonio Pelegrín va robar una pilota en zona de mitjos, va encarar la porteria rival i finalment va fer una assistència per Braima Fati, que sol i trepitjant la ratlla de l’àrea petita, va enviar la pilota per sobre del travesser.
Semblava que la primera part finalitzaria amb renda pel Granollers, però Sergi Gestí roba una pilota, amb velocitat es planta dins l’àrea i la seva centrada l’aprofita Ignacio Rosillo (45′) per empatar el partit.

A la segona part, el Vilafranca va dominar tot el partit, i va disposar de nombroses jugades de gol, que no va transformar.
A la tanda de penal, els vilafranquins van guanyar (1-4), fent-se justícia de qui va ser superior al llarg dels 90′.
Ara els vilafranquins rebran al municipal al Nàstic de Tarragona, en data per decidir.
L’altra semifinal la jugaran Sant Andreu i Espanyol B.

COPA CATALUNYA
GRANOLLERS 1 (1)
VILAFRANCA 1 (4)

1-0 Pau Darbra (28′), 1-1 Ignacio Rosillo (45′)
Penals: 0-1 Víctor Oribe, 0-1 Ricard Alcàntara, 0-2 Oscar Sierra, 0-2 Xavier Civil, 0-3 Ignacio Rosillo, 1-3 Marc Garcia, 1-4 Antonio Pelegrín
Granollers: Álvaro Garcia, Albert Caparrós, Víctor Díaz, Eloi Zamorano (Joel Cañaveras 59′), Kilian Villaverde (Xavier Civil 59′), Marc Pluvins (Àlex Castillo 70′), Joan Inés, Pau Darbra (Oriol Molins 31′), Martí Soler (Ricard Alcántara 46′), Joel Sánchez (Guillem Pujol 80′) i Marc Garcia
Vilafranca: Ivan León, Oscar Sierra, Ignacio Rosillo, Sergi Gestí (Sergi Escofet 82′), Ramon Gutiérrez (Èric Via 70′), Oriol Boada (Roger Escamilla 46′), Josep Maria Mateu, Luca Tremiño (David Fontanils 55′), Marc Vadillo (Gerard Boira 46′), Braima Fati (Víctor Oribe 46′) i Antonio Pelegrín
Àrbitre: Enric Bureu. Grogues per Braima Fati (25′), Marc Vadillo (30′), Eloi Zamorano (41′), Albert Caparros (46′)