Dani Moreno i Maria Pons, van tornar a guanyar a Santa Fe

16/10/2018 - 08:23h

Els dos atletes van rebaixar el temps de la cursa que ells mateixos teníen

Els atletes de la Granada, Dani Moreno i Maria Pons, van revalidar el títol a la Cronoescalada solidària Santa Fe-La Granada, que va viure la seva segona edició el passat divendres 12 d’octubre en el marc de la Festa del Most de la Granada i la Festa Major de Santa Fe del Penedès.
El certamen, organitzat conjuntament pels ajuntaments d’ambdós municipis, va augmentar el nombre de participants i d’afluència de públic respecte l’edició inaugural i va permetre recaptar unes 50 ampolles d’oli pel Banc dels Aliments, ja que era l’aportació que havien de fer els participants, corredors i caminadors, per poder prendre-hi part.
Tant Moreno com Pons van reeditar victòria rebaixant els rècords del circuit, de 830 metres de longitud i 33 metres de desnivell positiu entre l’església de Santa Fe i el castell de la Granada.
Moreno va ser l’únic capaç de baixar de tres minuts (2′ 55″), 11″ menys que el 2017, el van acompanyar al podi Joan Cols (3′ 01″) i Arnau Prats (3′ 15″).
A l’apartat femení, Pons (3′ 48″) va rebaixar en 6″ el seu registre del 2017, guanyant, i la van acompanyar al podi Annabel Rovira (4′ 05″) i Montse Conesa (4′ 58″).

També et pot interessar

Comentaris