Selecció de Girona, GEiEG, Congrés i Vilassar s’emporten l’Enxaneta

04/06/2018 - 17:21h

La Selecció de Girona, el GEiEG gironí, el Congrés de Barcelona i el Vilassar han estat els equips guanyadors del 37è Torneig l’Enxaneta d’hoquei base de Vilafranca del Penedès que s’ha disputat el primer cap de setmana del mes de juny. També es va jugar un campionat de categoria sènior, que es va endur l’Espanyol, en guanyar al Barcelona (1-0)

El Torneig de l’Enxaneta va viure l’edició 37, cita obligada de l’hoquei patins base i que organitza el Club Patí Sant Ramon de Vilafranca. En aquesta ocasió, els diferents campions van ser en infantil selecció de Girona, en alevins GEiEG, Congrés en benjamins i Vilassar en prebejamins.

En categoria preiniciació d’exhibició, la classificació la va encapçalar el Juneda, per davant del Vendrell i Sant Ramon. També es va jugar un campionat sènior, l’Espanyol que va guanyar al Barcelona (1-0), va quedar primer, per davant del Barcelona i Sant Ramon. En categoria infantil, primer la Selecció de Girona i a continuació, Selecció de Barcelona, Selecció d’Andorra i Sant Ramon. En alevins, primer lloc pel GEiEG, per davant de l’Igualada, Barcelona, Sant Ramon A i Sant Ramon B. En benjamins, va guanyar el Congrés, per davant del Vilafranca, Sant Ramon A, Torrelles i Sant Ramon B. A la categoria prebenjamí, va guanyar el torneig el Vilassar de Mar, per davant del Vilanova, Vila-seca, Sant Ramon A i Sant Ramon B.

També et pot interessar

Comentaris