El bisbalenc Dani Crespo obté el banderí del partit en què Messi va marcar un repòquer

01/06/2018 - 10:29h
El col·leccionista bisbalenc Dani Crespo ha adquirit recentment dos objectes de caire esportiu i vinculats en aquest cas al jugador argentí del FC Barcelona Leo Messi.

D’una banda, Crespo ha aconseguit un parell de botes de l’astre de Rosario firmades pel mateix jugador. Es tracta d’un dels parells de botes amb què Messi ha jugat alguns partits d’aquesta temporada amb el Barça.
 
Banderí amb història
 
I d’altra banda, Crespo ha pogut incorporar a la seva col·lecció el banderí del partit Barcelona-Bayer Leverkusen corresponent al partit de la Lliga de Campions que es va disputar al Camp Nou el 7 de març del 2012. Aquest partit, que va finalitzar amb un 7 a 1 a favor del Barça, és històric perquè es tracta de l’única ocasió en què Messi i qualsevol altre jugador ha marcat cinc gols en un sol matx a Europa. El banderí el va lliurar Simon Rolfes, capità de l’equip alemany, a l’aleshores capità blaugrana Xavi Hernández.
 
 
Es podria donar el cas que el banderí que ara mateix és a la Bisbal del Penedès sigui en un futur un dels objectes del futur museu dedicat a Leo Messi que s’obrirà a la ciutat xinesa de Nanjing, al parc temàtic que es coneix com a Messi Experience Park i que es preveu que sigui operatiu l’any 2020.

També et pot interessar

Comentaris