El Torneig l’Enxaneta d’hoquei base se celebrarà a Vilafranca de l’1 al 3 de juny

23/05/2018 - 08:55h

Una de les novetats és la inclusió de la categoria sènior, on es viurà un derbi entre l’Espanyol i el segon equip del FC Barcelona

Del divendres 1 de juny al diumenge dia 3, la poliesportiva vilafranquina acollirà l’edició 37 del Torneig l’Enxaneta d’hoquei base que organitza el Club Patí Sant Ramon. La presentació es va realitzar a l’escola vilafranquina, amb l’assistència d’Anna Doblas, regidora d’esports de Vilafranca, Ramon Basiana, president de la FCP, Ignasi Acedo director de l’escola, a més de Pere Catasús, president del CP Sant Ramon a qui va acompanyar el directiu Manel Souto.

{googleads centerç}

El torneig començarà el divendres a ¾ de 6 de la tarda i es tancarà la jornada amb un partit de veterans del CP Sant Ramon (21,15). Dissabte començarà la jornada a les 8 del matí, a les 7 de la tarda hi haurà actuació de la secció de patinatge del CP Sant Ramon, la presentació dels equips i l’Espanyol-Barcelona B (20,40). Diumenge començarà la jornada a 3/4 de 9 i es tancarà la jornada amb la cloenda i lliurament de trofeus (20,25). La novetat d’aquesta edició serà el triangular sènior entre els equips del CP Sant Ramon, Espanyol i Barcelona. Les altres categories on hi haurà competició seran la d’infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i prebenjamí iniciació.

També et pot interessar

Comentaris