Tot i guanyar a la pista del Girona, el Vendrell ha d’esperar que no guanyin Caldes i Voltregà per assegurar la participació en la Copa de la CERS

22/05/2018 - 06:46h

Aquesta jornada unitària a diumenge a les 6 de la tarda, enfrontarà al Noia Freixenet amb el campió Barcelona i el Vendrell anirà a la pista del Girona.

La darrera jornada de lliga haurà de decidir els cinc equips que jugaran la temporada vinent la Copa de la CERS. A La Lliga Europea ja hi estan classificats Barcelona, Liceo, Reus Deportiu i Noia Freixenet, aquí sols falta decidir el sotscampió de lliga, o Liceo (amb 1 punt de marge jugarà a la pista del Voltregà) o Reus Deportiu, que jugarà a la pista del Lleida. 5 son els equips amb dret per participar en la Copa de la CERS. Ara mateix ja estan classificats l’Igualada amb 47 punts i Girona, amb 44. El Girona, cas d’un empat a 44 punts amb Voltregà, Vendrell i Caldes, el perjudicat seria el Vendrell, que en quedaria fora. Si l’equip de Gonzalo Medina no en tindrà prou de guanyar a la pista del Girona, si el Voltregà guanya al Liceo i el Caldes a l’Asturhockey. En cas d’empat entre els 4 equips, i en les confrontacions directes, Girona i Voltregà sumen 9 punts, el Caldes 8 i el Vendre, 6. Així les coses, els del Baix Penedès hauran de confiar en que els seus rivals directes no sumin els tres punts. En cas d’empat entre Voltregà, Vendrell i Caldes, el Vendrell també quedaria fora, però si l’empat és amb el Caldes, ara mateix el superaria per gols a favor i encaixats, sempre que el Caldes no guanyi a Astúries per més de 5 gols de diferència més els que tregui el Vendrell davant del Girona. Aquesta jornada unitària a diumenge a les 6 de la tarda, enfrontarà al Noia Freixenet amb el campió Barcelona i el Vendrell anirà a la pista del Girona.

També et pot interessar

Comentaris