Compte enrere per al primer torneig de futbol sala Summer Cup Vendrell 2017

26/06/2017 - 14:42h
Ja estan obertes les inscripcions per participar en la primera edició del torneig de futbol sala Summer  Cup  Vendrell  2017.  Aquesta  competició  es  disputarà  entre el 15 i el 16 de juliol a les instal·lacions de les escoles Àngels Garriga i Pau Casals i l’Institut Andreu Nin del Vendrell, i va adreçat a persones a partir de 16 anys, siguin professionals o no, en equips d’entre set i deu jugadors.

Les  inscripcions es  poden realitzar fins al 12 de juliol de manera  presencial  a  les  paradetes  informatives que l’organització tindrà a la Plaça Nova del Vendrell l’1 i el 8 de juliol de 9 a 13h, o  bé  a  través  del  correu summercupvendrell@gmail.com,  adjuntant  el  full d’inscripció disponible a http://summercupvendrell.blogspot.es/ i prèvia transferència bancària al número de compte indicat.
 
 
El preu de les inscripcions és de 10 euros per persona. Per a més informació,  es pot contactar amb l’organització via correu electrònic a summercupvendrell@gmail.com,  Twitter (@SummerVendrell), Facebook (Summer Cup Vendrell 2017), Instagram (summercupvendrell) i 
la web oficial del torneig (http://summercupvendrell.blogspot.es/).

També et pot interessar

Comentaris