Detinguts els autors de cinc robatoris amb força a cases d’una urbanització Trencarroques de Castellet i la Gornal

06/10/2014 - 15:20h

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir la matinada del passat 23 de setembre un home de nacionalitat espanyola, 30 anys i veí de Vilanova i la Geltrú com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili. Posteriorment se li ha imputat l’autoria de quatre robatori més, comesos juntament amb un altre home, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilanova i la Geltrú, també ja detingut.

 

La primera detenció es va produir la nit del 23 de setembre i la van realitzar agents de seguretat ciutadana després que un testimoni els alertés de que s’estava produint un robatori nocturn en una casa de la urbanització Trencaroques, a Castellet i la Gornal. La ràpida actuació policial va permetre localitzar i detenir l’home quan encara es trobava a l’interior del domicili, amb diversos objectes ja preparats per endur-se’ls. Un cop detingut, se li van comissar estris i eines utilitzades per perpetrar robatoris amb força.

En el moment de la seva detenció a l’home també se li va comissar un telèfon mòbil d’alta gamma, el qual constava com a sostret a Sitges durant el Carnestoltes d’aquest any.

Posteriorment, fruit de les indagacions policials realitzades per la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Alt Penedès, es va poder identificar l’altre autor del robatori, que va ser detingut al dia següent, 24 de setembre. Mossos també considera als detinguts els presumptes autors de quatre robatoris amb força més, realitzats tots ells durant el darrer mes de setembre en quatre cases de diferents urbanitzacions del municipi de Castellet i la Gornal.

Els detinguts, un dels quals té vuit antecedents, han passat a disposició judicial i el jutge ha decretat la llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

Comentaris