Cine Club Vilafranca organitza una marató de dos dies per estrenar la nova sala Zazie

Cinema paradisol
24/09/2014 - 15:46h

Cine Club Vilafranca i el Casal Societat La Principal estrenen aquest cap de setmana la nova sala Zazie, l’antiga sala 2 del Casal, i ho fan amb una marató especial que començarà dissabte, a les 5 de la tarda i que acabarà diumenge pels volts de les nou del vespre quan s’acabarà la darrera projuecció. En total 10 pel·lícules amb el seu moment culminant quan es projectarà dissabte, a les deu de la nit, la versió original de Cinema Paradiso (foto). La pel·lícula de Guiseppe Tomatore és un inoblidable cant d’amor al cinema que aquest any celebra el 25è aniversari i es projectarà en una versió restaurada.

Però abans i després es podran veure pel·lícules d’autor del moment com Solo los amantes sobreviven, de Jim Jamusch; estrenes com La gran saducción; cinema infantil de categoria com Ernest & Célestine, el maridatge de cinema i gastronomia de Deliciosa Martha; una doble sessió de terror amb La cabaña en el bosque i La noche de los muertos vivientes; clàssics moderns i de sempre com Mi pie izquierdo i Mi tío i propostes matineres de muntanya com Tocando el vacío.

Una altra de les millores d’aquesta nova temporada que enceten les dues entitats vilafranquins serà la millora del vestíbul i la digitalització professional de l’antiga sala del Casal. El nom de la nova sala és en homenatge a Zazie dans le métro, justament la primera pel·lícula que Cine Club va projcter l’any 1968.

La proposta de Cine Club Vilafranca és diversa i adaptada als diferents horaris i comptarà amb la participació de convidats i entitats durant tota la marató.

Apadrinar butaques

Aquest nou projecte suposa un esforç extraordinari i per aquest motiu Cine Club vol mobilitzar tots els socis, apadrinant una de les butaques de la nova sala o comprant un pack de regal a un preu molt econòmic per ajudar a finançar el projecte. Tota la programació i els horaris respectius es pot consultar a l’agenda cultural de la pàgina 43 de l’edició en paper.

També et pot interessar

Comentaris