Un curs de guió de cinema i un de Lectura en Veu Alta, novetats als cursos de l’Escola de Lletres l’Odissea

lletres-web
09/09/2014 - 10:52h

Satisfets de l’arrencada de l’Escola de Lletres l’Odissea l’any passat amb una cinquantena de participants, enguany tornen a repetir l’experiència amb noves propostes i algunes novetats. Precisament aquesta setmana van ser presentats a la llibreria vilafranquina els diferents cursos que començaran a partir de l’octubre. D’aquests en destaquen dos per la seva novetat. D’una banda, el de guió de cinema, que impartirà Enric Ros a partir del 10 d’octubre en 15 sessions, que tindran lloc els divendres de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. El preu és de 180 euros i el curs, que es farà amb coordinació amb el Cine Club Vilafranca, combinarà teorica i pràctica. L’altra que s’incorpora a l’oferta de cursos serà el d’en Veu Alta a càrrec de Jaume C. Pons Alorda a partir del 21 d’octubre els dimarts de 7 a 9 del vespre durant 8 sessions. El preu serà de 96 euros i el curs s’organitza conjuntament amb el Festival En Veu Alta (EVA) que enguany compleix el seu desè aniversari.

 

Pel que fa als cursos que ja es van oferir l’any passat aquests són els introductoris de Narrativa, Poesia i Dramatúrgia i s’amplia l’oferta amb els cursos d’aprofundiment en l’ambit de la narrativa (Novel·la i Relat). Tota la informació i les inscripcions es poden fer a la web de la llibreria l’Odissea o també es pot sol·licitar per correu electrònic a l’adreça odissealletres@gmail.com. Aquest any les classes es faran a l’Escola Arsenal, just al davant de la mateixa llibreria, en una nova col·laboració d’ambdues entitats.

Tots els cursos són limitats a dotze places però en cas que n’hi hagi més s’obriran nous grups. De la seva banda i en nom de la llibreria, Pep Garcia va explicar que després de la resposta no va haver-hi dubtes a contiuar amb la proposta de cursos i fins i tot ampliar-los. El perfil del participant del primer any va ser ben divers i en alguns hi havia joventut i persones grans. Cal recordar que la inscripció és a partir dels 16 anys.

També et pot interessar

Comentaris