“Suor Angelica”, de Puccini, aquest dissabte al Vendrell

04/09/2014 - 07:45h

Aquest dissabte a la nit, a les 10, hi haurà un espectacle d’òpera a l’aire lliure a la plaça Vella del Vendrell, per sisena temporada consecutiva i que consistirà en un concert de dues parts a càrrec de la Coral Polifònica del Vendrell, solistes de la mateixa agrupació coral i l’orquestra simfònica Música Viva de Nules, formada per 32 músics i que ja va visitar el Vendrell en l’edició anterior d’aquest programa d'”Òpera a la plaça Vella”. A la primera part, amb una durada d’aproximadament una hora, es podrà escoltar l’òpera “Suor Angelica”, del compositor italià Giacomo Puccini, mentre que a la segona part, d’uns tres quarts, es podran escoltar peces del mateix Puccini i de Wagner i Verdi.

 

En la interpretació de “Suor Angelica” hi participarà la Coral Polifònica del Vendrell i l’orquestra simfònica Música Viva de Nulles amb les veus de la soprano Ana Belén Gómez i de la contralt Montserrat Iglesias en els papers principals. I a la segona part hi cantaran diverses solistes de la Coral Polifònica del Vendrell, la qual inclou una vintena de noies.

En aquest espectacle a la plaça Vella, que és l’únic d’òpera feta per gent del mateix poble que es pot veure a tota la demarcació de Tarragona, també hi participaran cavalls, de l’Hípica de Bonastre, tot plegat dirigit pel mestre vendrellenc Joan Toldrà. I quant a l’apartat tècnic, val a dir que la il·luminació és a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc; els decorats, de l’artista de Santa Oliva Jordi Llucià; i l’atrezzo és d’Starc.sa.

Venda d’entrades

Les entrades, a uns preus de 10, 15 i 20 euros, es poden adquirir de manera anticipada a la Sastreria Toldrà de la mateixa plaça Vella, 3. L’horari, tant avui divendres com demà dissabte, és de 12 a 1 del migdia i les tardes de 5 a 8. I també es poden encarregar per telèfon, al número 689 318 985.

També et pot interessar

Comentaris