Judith Neddermann, aquest dijous a la Casa Barral

Judith Neddermann
12/08/2014 - 07:50h

El proper dijous, 14 d’agost, a les 22.30h., la Casa Barral de Calafell acollirà el concert de Judith Neddermann, cantant i autora de cançons, acaba d’editar el seu primer treball discogràfic “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014). Aquest any estrenarà al costat del Quartet Brossa el projecte “Viatge d’hivern”, una revisió del cicle “Winterreise” de Franz Shubert adaptat per a quartet de corda i veu. The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya i Coetus són els projectes on actualment participa com a cantant a més del seu projecte personal.

Ha actuat a nombroses sales de Catalunya i d’Espanya. Pel que fa a l’estranger cal destacar la gira amb Coetus a Brasil (X Mercado Cultural, 2010), i concerts a Bèlgica (Festival Brossella 2011) i França (Pau, 2012).

Les entrades per a aquest concert, a un preu de 6 euros, es poden adquirir anticipadament en horari d’obertura del Museu Casa Barral, o el mateix dia abans de l’actuació.

El cicle de Cantautors al Museu Casa Barral té lloc els dijous del mes d’agost. El proper dijous, 21 d’agost tindrà lloc l’actuació de Ferran Palau.

També et pot interessar

Comentaris