Concert de l’Orquestra de Cambra Johann Strauss, a l’Església de l’Assumpció de Segur de Calafell

08/08/2014 - 17:34h

L’Orquestra de Cambra Johann Strauss oferirà aquest diumenge, 10 d’agost, a les 22.30h, un concert a l’Església de l’Assumpció de Segur de Calafell, en el marc del Festival de Música del Baix Penedès. Les entrades tenen un preu de 10 euros, i es poden adquirir anticipadament al Patronat de Turisme, o el mateix dia abans de començar el concert.

 

L’Orquestra de Cambra Johann Strauss aconsegueix transmetre la màgia de la música amb un alt nivell artístic. En aquesta ocasió l’Orquestra oferirà en un repertori d’amor i poesia simfònica basada en els més cèlebres valsos i danses de Viena, entre els quals no faltaran el “Vals de l’Emperador” o “El Bell Danubi Blau”, unes de les peces més populars de la música clàssica.

Els músics de l’Orquestra de Cambra Johann Strauss provenen de diferents orquestres simfòniques d’Europa. Aquesta orquestra està dirigida per Horst Sohm, i té com a solista la soprano Lee Young-Ran.

Horst Sohm va néixer a Möhringen a la vall del Danubi (Alemanya) i va fer els seus estudis de direcció a Alemanya i França. Les seves nombroses gires l’han portat per molts països del món. Ha actuat a famosos festivals com els d’Hamburg, Berlín, París, lnnsbruck, Grec-Barcelona, Santander o Schleswig-Holstein.

Lee Young-Ran és reconeguda com una de les millors cantants de Corea del Sud. Va estudiar a la Universitat de Hong Mokwon (Daejeon). Una soprano activa i magistral, que ha actuat amb orquestres europees com la Stuttgart Kammer Sinfonie, Köln Chamber Orchestra, Orquestra de París, Orquestra de Polònia Copèrnic i amb l’Orquestra Espanyola de Sevilla.

El Festival de Música del Baix Penedès, sota la direcció artística de Joan Cert, ofereix els diumenges del mes d’agost concerts simfònics de gran qualitat, a l’Església de l’Assumpció de Segur de Calafell (c. de l’Olivera). En el marc d’aquest festival també actuaran el Cor Orfeó Calafellenc (17 d’agost), que oferirà el concert del seu centenari, així com l’Orquestra de Cambra de l’Empordà (24 d’agost). La cloenda del festival anirà a càrrec de la Camerata del Vallès-Ensemble Vocal Catalunya i l’Orquestra “Ensemble Euroquartet Barcelona” (31 d’agost), concert que forma part de la celebració del Tricentenari del 1714.

També et pot interessar

Comentaris