Confisquen 400 productes i detenen un venedor del “top manta” a Calafell

top manta calafell
17/07/2014 - 10:03h

La Policia Local de Calafell i els Mossosd’Esquadra de l’ABP del Vendrell van decomissar, divendres 11 de juliol, uns quatre-cents articles del top manta, amb un valor aproximat d’uns 3.500 euros en el mercat, i van detenir un dels venedors.

El decomís és fruit del dispositiu conjunt, amb efectius de la Policia Local i Mossos d’Esquadra, que ambdós cossos policials van dur a terme el passat divendres en el mercadal de Segur de Calafell, des de les 10 del matí i fins l’hora de finalització del mercat.

Com a resultat d’aquest dispositiu, es van realitzar 4 decomisos de material, amb un total de quatre-cents articles aproximadament, i es va detenir un dels venedors del top manta: M.N., de 31 anys, i nacionalitat senegalesa, per un delicte de desobediència i resistència.
Sobre aquesta persona ja hi havia, a més, una ordre de recerca i detenció per altres delictes.

El dispositiu dut a terme aquest passat divendres en el mercadal de Segur respon als requeriments que els paradistes del mercat han fet arribar a la Policia Local de Calafell, queixant-se de la presència de venedors del top manta, que es col·loquen entre les parades
autoritzades, cruïlles del carrer de baixador o en llocs de pas dels usuaris del mercat, per realitzar una activitat totalment il·legal.

També et pot interessar

Comentaris