L’Ajuntament de Calafell enjardinarà una zona de 10.000 m2 a Mas Mel

Talus Mas Mel
03/07/2014 - 08:08h

L’Ajuntament de Calafell enjardinarà, a la zona del Talús de Mas Mel una gran zona verda, amb una superfície d’uns 10.000m2.

El regidor de Medi Ambient, José Antonio Jiménez, explica que “la construcció d’aquesta zona verda s’emmarca en la voluntat de l’equip de govern de continuar dotant el municipi del
màxim d’espais verds possibles”.

Així mateix, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, considera que la construcció d’aquesta zona verda “donarà una imatge molt més agradable del municipi, i a més, per la seva ubicació, podrà ser apreciada per molts ciutadans”. En aquest sentit, cal dir que aquesta nova zona verda està situada en un dels vorals de la carretera de Barcelona, la qual té un gran volum de trànsit, ja que connecta el nucli de Segur de Calafell amb Calafell Poble i Calafell Platja.

L’obra té un cost d’uns 60.000 euros i durà a terme en dues fases, de
manera que estarà a acabada a mitjans de l’any que ve.

En la primera fase, que es durà terme aquest any, comprèn l’habilitació de 7.000m2 com a zona verda, i es plantarà gespa i diferents tipus de palmeres, washingtons i margallons. També es
col·locaran diversos tipus d’àrids, de colors diferents, i que formaran un paisatge de gran vistositat. A més, també s’instal.larà reg automàtic a tota la zona.

La segona fase de les obres es durà a terme l’any que ve, i comprèn la construcció de dos espais ajardinats en una superfície d’uns 3.000 m2.

També et pot interessar

Comentaris