Celebrat el sorteig de Calafell de la campanya “Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir”

Avatar
25/06/2014 - 14:44h

Aquest dimecres s’ha realitzat a Calafell el sorteig entre els clients participants a la campanya comercial “Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que s’ha dut a terme del 2 al 22 de juny en 23 municipis de Catalunya, entre els quals el de Calafell Poble.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el regidor d’Urbanisme, Rafel Solé, han estat els encarregats de treure el nom del guanyador, que en aquest cas ha estat José Cansino. El guanyador s’enduu un premi valorat en 1.600 euros, i consistent en productes típics i serveis cedits per cadascun dels 23 barris d’arreu de Catalunya participants a la campanya. A més de Calafell, al Penedès hi ha els municipis del Vendrell, l’Arboç i Sant Quintí de Mediona.

Així mateix, també s’ha fet un sorteig entre els 10 establiments de Calafell que s’han adherit a aquesta campanya comercial. En aquest cas, l’establiment afortunat ha estat l’Hotel Antiga, que ha guanyat un lot de productes de Sant Hipòlit de Voltregà.

El regidor d’Urbanisme de Calafell ha destacat “el gran nombre de clients que han participat en aquest sorteig, cosa que demostra que la campanya comercial ha acomplert amb l’objectiu desitjat d’incentivar les compres al nucli històric de Calafell”. I és que en el sorteig d’aquest dimecres s’han comptabilitzat gairebé un miler de butlletes, corresponents als clients que han comprat, del 2 al 22 de juny, en algun dels 10 establiments de Calafell adherits a la campanya.

Aquesta és la primera vegada que Calafell s’adhereix a aquesta campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla de Barris, per tal de dinamitzar el comerç de proximitat dels barris antics. En aquest sentit, l’alcalde de Calafell ha afirmat que “vist l’èxit d’aquesta campanya, estem segurs que la propera vegada s’hi adheriran encara més establiments de Calafell”, i ha afegit que “després d’aquest primer pas, anirem fent més accions per continuar dinamitzant l’activitat comercial de Calafell Poble”.

També et pot interessar

Comentaris