Jordi Rosell, alcaldable d’ERC a Vilafranca per les properes municipals

Rosell Facebook
19/06/2014 - 09:48h

Jordi Rosell serà el responsable de liderar la candidatura d’Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals a Vilafranca. Rosell, que va ser l’únic candidat que es presentava al procés de primàries, va obtenir un aval incontestable de l’Assemblea amb el 95% dels vots que va reunir més de 60 persones vinculades a ERC Vilafranca. El ja candidat d’ERC es va presentar com “un enamorat de Vilafranca” i va presentar la seva candidatura amb l’objectiu d’aconseguir “una Vilafranca d’oportunitats, que no s’arronsi davant les desigualtats, compromesa amb la democràcia, una Vilafranca capital que sigui referent i una Vilafranca que recuperi drets socials i on no es deixi ningú enrere”. En aquest sentit va apostar per un nou projecte capaç de repensar la vila i va insistir per una nova Vilafranca liderada per les esquerres, on ERC ha de ser clau.

 

Tocant de peus a terra

Rosell va fer un discurs tocant de peus a terra i tenint clara la situació social de moltes famílies “no per habituar-nos a veure la desigualtat dia rere dia deixarem d’indignar-nos i de combatre-la”, alhora que va declarar quins són els seus enemics: pobresa, exclusió social, desnonaments i l’atur.

El candidat republicà va fer especial èmfasi a situar les eleccions municipals dins del procés cap a la independència i va defensar que el “nou país l’hem de construir des de la base, al costat de la ciutadania” i que “ens calen ajuntaments forts i decidits a fer el que calgui per donar la paraula al poble i avançar cap a la independència” i va concloure que aquest fet es donarà si les candidatures d’ERC d’arreu del país obtenen uns grans resultats ja que “hem estat, som i serem el soci més fidel del poble de Catalunya”.

“No és una aventura personal, és un repte col·lectiu que ens interpel·la a tots”. La participació i la suma d’idees, propostes i sensibilitats també van ser eixos claus del ja candidat independentista que va fer una crida a sumar amb “tots aquells amb qui puguem compartir objectius i reptes per transformar Vilafranca”.

ERC amb l’elecció del cap de llista i la Comissió electoral, formada pel mateix Rosell, Núria Ferret, Josep Àlvarez, Pere Sàbat i un representant de les JERC, es posa en marxa en el camí cap a les eleccions municipals de l’any que ve, amb objectius clars i amb nous lideratges i amb la meta de convertir-se en l’esquerra majoritària a Vilafranca i aconseguir l’alcaldia.

?

També et pot interessar

Comentaris