L’Escola Castell de Calafell clou els actes del desè aniversari

escola castell
11/06/2014 - 14:15h

L’Escola Castell de Calafell va clausurar els actes del desè aniversari amb una celebració que va comptar amb la presencia de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Cultura, Sandra Suàrez, així com professors, alumnes i famílies de l’escola.

La celebració va constar de diversos parlaments, actuacions per part de les entitats del municipi, un sopar popular i un ball que va posar punt i final als actes de celebració d’aquest 10è aniversari.

Entre els actes de celebració, que s’han dut a terme al llarg d’aquest curs, en destaca la pintada dels murs de primària i el de l’entrada a l’escola, diversos tallers i una foto de família amb la samarreta commemorativa del 10è aniversari.

L’escola El Castell compta actualment amb dues línies de P3 a 6è i amb més de 400 alumnes. En els seus inicis, al setembre de 2004, hi havia matriculats uns 120 alumnes i es realitzaven classes conjuntes de cicle. Al llarg d’aquest 10 anys del centre cal destacar la dedicació de la seva directora, Lluïs Sánchez, i de Ramón Bosch tutor d’infantil que porten treballant a l’escola des dels seus inicis.

Els actes de celebració del 10è aniversari del Castell de Calafell han estat un èxit gràcies a l’activa participació de l’AMPA de l’escola, els professors i alumnes, les entitats col·laboradores i l’Ajuntament de Calafell.

També et pot interessar

Comentaris