Els juliols de la UB arriben per setena vegada a la Capella de Sant Pelegrí

CURSOS UB
11/06/2014 - 08:11h

Els Juliols de la UB arriben per setà any a Vilafranca. Aquesta iniciativa que Joan Cuscó i Clarasó va engegar amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca manté viva l’oferta de primera línia per a joves universitaris que s’interessen pel món del vi. Sota el títol “L’art d’un bon vi” el curs es dividirà en deu sessions entre el 14 i el 18 de juliol amb ponents de renom que combinarà classes teòriques amb visites a cellers i maridatges i que no només està adreçat a estudiants universitaris sinó també a professionals del sector del vi. Aquesta setmana es presentava una nova edició d’un curs del tot consolidat.

Entre els professors que s’han convidat aquest any hi apareixen noms de la talla de l’enòleg i escriptor Eduard Puig i Vayreda, de la directora tècnica de Jean Leon i presidenta de Qalides, Mireia Torres, del cuiner i propietari del Cigró d’Or, Oriol Llavina, de la doctora en nutrició, Rosa Maria Lamuela o del filòleg, Biel Mesquida. Les inscripcions estan obertes a www.ub.edu/juliols i cal tenir en compte que si es formalitzen abans del 15 de juny s’optarà a un descompte del 15% d’una matricula que oscil·la entre els 140 i els 155 euros. Si aquesta es fa després del 15 el preu anirà d’entre 165 i 185 euros. L’aforament es limitarà a un màxim de 40 persones.

El regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, va remarcar l’esforç de l’administració en mantenir el suport i va ser directe en afirmar que “no s’entendria fer un curs de vi fora de Vilafranca”. Justament la capital del vi es prepara per rebre gent diversa d’arreu de Catalunya i de totes les edats en un curs que arriba a la setena edició i que el seu èxit rau en la singularitat i la personalitat pròpia.

També et pot interessar

Comentaris