La cantautora lleidatana Meritxell Gené, dissabte al Claustre de Sant Francesc

Meritxell Gene ok
27/05/2014 - 12:55h

Dissabte, a les 9 del vespre, continua la temporada d’espectacles professionals de l’Auditori al Claustre de Sant Francesc amb música i poesia. Amb sis anys d’experiència als escenaris, la cantautora lleidatana Meritxell Gené presenta a Vilafranca el seu particular homenatge al poeta més emblemàtic de les Terres de Ponent, Màrius Torres.ç

 

Aquest és el seu tercer treball discogràfic i dóna l’agraïment sincer al seu poeta de capçalera, l’autor d’uns versos que l’han fet connectar amb els seus records d’infantesa i d’intimitat, amb els pensaments, els sofriments, els desigs i les sensacions.

Tots els temes d’aquest disc connecten amb el Torres més espiritual, el que parla dels sentiments, les passions, l’art, el paisatge, la música, la nit i els somnis. Amb la voluntat de recuperar i reivindicar la figura del poeta, Gené ens ofereix una selecció amb deu dels poemes de la seva extensa i deliciosa obra poètica.

El nou disc presenta una estètica clarament intimista, la cantautora així continua destil·lant la seva habitual tendresa, veu dolça i melodies intrínseques.

Després del concert el públic està convidat a una tertúlia amb la mateixa cantautora que anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de la Taverna de Vinseum i Finca Viladellops

 

També et pot interessar

Comentaris