La Jornada de l’Emprenedor de Vilafrancaarriba dimecres a la seva 12a edició

12/05/2014 - 12:11h

El proper dimecres 14 de maig tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Vilafranca la 12a edició de la Jornada de l’emprenedor, un matí dedicat al foment de l’emprenedoria, a través de l’intercanvi d’experiències, la formació i el reconeixement als comportaments emprenedors dels joves de la comarca. Aquesta jornada clou el CREAJOVE’14, un programa promogut per l’Ajuntament de Vilafranca a través del Centre Àgora que va posar-se en marxa fa dotze anys, amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora al Penedès.

El CREAJOVE té caràcter anual, i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centre d’ensenyament secundari. Enguany hi ha participat un total de 412 alumnes, en 19 tallers impartits, en 11 centres de la comarca.

 

La 12a edició de la Jornada de l’emprenedor s’iniciarà a les un quart de 10 amb l’obertura a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i a continuació “La vida d’un emprenedor a través d’una càmera”, a càrrec del jove promotor de l’empresa Punt TV, en Jordi Escofet. Escofet explicarà les seves experiències exercint la professió d’empresari. El seguirà “Un món ple d’oportunitats”, a càrrec de Jordi Mercader, soci fundador de Mercaconsult i d’Infinitum Projects. Mercader parlarà d’innovació empresarial i de les noves oportunitats de negoci que existeixen en els temps actuals.

A la 1 tindrà lloc l’acte reconeixement a les cooperatives escolars que han participat al programa “Cultura Emprenedora a les Escoles”, i finalment a dos quarts de 2 es clourà la jornada amb el lliurament dels premis Creajove’14. La cloenda de la jornada anirà a càrrec de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

Aquest any, el concurs Creajove’14 ha assolit un nou rècord de candidatures. Se n’han presentat un total de 119, de les quals 103 participen en la categoria de “idea més creativa” i 16 en la categoria de “millor projecte empresarial”. Serà al llarg del matí del 14 de maig que el jurat composat per nou membres vinculats al món de l’empresa i l’emprenedoria, decidirà d’entre les candidatures finalistes el palmarès del concurs CREAJOVE’14.

Els premis del concurs són un xec ofimàtic de 250 euros per al guanyador en la categoria de “idea més creativa”, i un lot composat per una tablet, un smartphone d’última generació, més un xec formatiu, per al guanyador en la categoria del “millor projecte empresarial”.

Aquesta jornada és gratuïta tot i que per assistir-hi es requereix d’inscripció prèvia contactant amb l’Àgora, al telèfon 938171169, al mail agora@vilafranca.org.

Comentaris