El Diputat de Promoció Econòmica i Ocupació visita Nexes

Nexes
30/04/2014 - 14:08h

Divendres el Centre de Serveis a les Empreses NEXES va rebre la visita de Joan Roca i Lleonart, Diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació i Leandre Mayola Tresseras, gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona. L’Alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Susanna Mérida, i el Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Amigó, van explicar al diputat els diferents projectes que es duen a terme des de l’àrea de Promoció Econòmica del municipi, a banda de destacar el primer any de funcionament de NEXES i les diferents activitats que s’hi realitzen destinades a emprenedors i a empreses.

Mérida i Amigó també van posar de manifest la voluntat d’apropar-se al teixit productiu local amb iniciatives com el projecte iniciat enguany “Pròxima: nous canals de comunicació amb les empreses”. Dins del marc d’aquest projecte l’Alcaldessa i el regidor visiten empreses del municipi per conèixer de primera mà el desenvolupament de la seva activitat econòmica i obrir així una porta a la comunicació i al diàleg públic-privat.

Des de l’Ajuntament es va transmetre al Diputat la ferma voluntat de col·laborar amb altres municipis de l’Alt Penedès, sobretot pensant en pobles de la zona d’influència que per les seves dimensions no poden disposar d’un centre de serveis a les empreses propi. El Diputat, per la seva banda, va manifestar el seu suport tècnic i econòmic a la iniciativa i a la manifesta voluntat de lideratge en aquest sentit.

La trobada va acabar amb una visita a l’espai d’allotjament de NEXES, on els representants de la Diputació de Barcelona van poder veure la tipologia de les diferents empreses allotjades al centre.

Comentaris